Ingram — Все книги издательства
Все книги из серии «California Studies in Food and Culture»
ISBN-10:
Julie Guthman
Weighing In
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Группа авторов
Eating Mud Crabs in Kandahar
0+
en
от 2426 ₽
ISBN-10:
Maggie Dickinson
Feeding the Crisis
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Marion Nestle
Why Calories Count
0+
en
от 1837 ₽
ISBN-10:
Nir Avieli
Food and Power
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Группа авторов
Curried Cultures
0+
en
от 2573 ₽
ISBN-10:
Joyce Goldstein
Inside the California Food Revolution
0+
en
от 2573 ₽
ISBN-10:
Anna Zeide
Canned
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Gary Paul Nabhan
Cumin, Camels, and Caravans
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Liora Gvion
Beyond Hummus and Falafel
0+
en
от 2573 ₽
ISBN-10:
Laresh Jayasanker
Sameness in Diversity
0+
en
от 2573 ₽
ISBN-10:
Amy B. Trubek
Making Modern Meals
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Bronwen Percival
Reinventing the Wheel
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Henry Notaker
A History of Cookbooks
0+
en
от 2941 ₽
ISBN-10:
Rachel Laudan
Cuisine and Empire
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Heather Paxson
The Life of Cheese
0+
en
от 2573 ₽
ISBN-10:
David A. Cleveland
Balancing on a Planet
0+
en
от 2573 ₽
ISBN-10:
Theodore C. Bestor
Tsukiji
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Lynne C. Anderson
Breaking Bread
0+
en
от 1763 ₽
ISBN-10:
Ellen Oxfeld
Bitter and Sweet
0+
en
от 2573 ₽
ISBN-10:
Nicholas Bauch
A Geography of Digestion
0+
en
от 2573 ₽
ISBN-10:
Peter A. Kopp
Hoptopia
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Garrett Broad
More Than Just Food
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Katharina Vester
A Taste of Power
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Emily Yates-Doerr
The Weight of Obesity
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Sarah Bowen
Divided Spirits
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
Thomas Moon Parker
Tasting French Terroir
0+
en
от 2573 ₽
ISBN-10:
Amy Bentley
Inventing Baby Food
0+
en
от 2205 ₽
ISBN-10:
David E. Sutton
Secrets from the Greek Kitchen
0+
en
от 2573 ₽
ISBN-10:
George Solt
The Untold History of Ramen
0+
en
от 2573 ₽
ISBN-10:
E. Melanie Dupuis
Dangerous Digestion
0+
en
от 2573 ₽
ISBN-10:
Priscilla Parkhurst
Word of Mouth
0+
en
от 2205 ₽